Διαβάστε τις πρώτες αποφάσεις του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

1.Με απόφαση Δημάρχου ορίστηκαν αντιδήμαρχοι οι Γεώργιος Τσιλιμιδός, Διονύσιος Μινέτος, Σπυρίδων Σαμούρης και Κρυσταλία Μιχαλάτου. Τα καθήκοντα τους αναφέρονται στην υπ΄ αριθμ. 7/66/02-09-2019 Απόφαση η οποία έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ ΩΞΘΙ46ΜΓΤΤ-58Ε.

2.Ενόψει της έναρξης της σχολικής περιόδου, η Σχολική Επιτροπή με τις υπηρεσίες του Δήμου, υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Σαμούρη και σε συνεργασία με τους κατά τόπου προέδρους κοινοτήτων και διευθυντές σχολικών μονάδων προχωρούν στην συντήρηση και καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

3.Ξεκίνησε με εντατικούς ρυθμούς ο καθαρισμός του Δήμου ώστε να αποκτηθεί πάλι το παλιό επίπεδο καθαριότητας, με ορατά ήδη αποτελέσματα.

4.Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό και παρευρέθη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Αντιπεριφέρειας Κεφαλονιάς.

5.Το Γραφείο Δημάρχου λειτουργεί ήδη στο κτίριο της πλατείας Βαλλιάνου όπου ιστορικά στεγάζεται ο Δήμος Αργοστολίου. Tα στοιχεία επικοινωνίας είναι:
Τηλέφωνα 2671360160-2671360159, fax 2671022572, email [email protected]

6.Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Βασίλειο Χρυσικόπουλο ο οποίος τον ενημέρωσε για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου και εν συνεχεία ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων.Τελευταία άρθρα