Επίσκεψη του Βουλευτή Δ. Ακτύπη στο Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου

Ως πρότυπο Νοσοκομείο και με υψηλού επιπέδου παροχές χαρακτήρισε το Γ.Ν. Έλενα Βενιζέλου κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους: Ακτύπη Διονύση Βουλευτή Ζακύνθου, Μονογυιού Κατερίνα Βουλευτή Κυκλάδων και Κρητικό Νεοκλή Βουλευτή Λακωνίας, κατά την επίσκεψή του σε αυτό, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι βουλευτές περιηγήθηκαν στις δομές και τις ειδικές υπηρεσίες όπως το Κέντρο Μαστού, την Εξωσωματική Γονιμοποίηση, το Κέντρο Ελέγχου Αποβολών και τη Μονάδα Αναμονής Παιδιού.

Διαπίστωσαν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται από μια δημόσια δομή του συστήματος υγείας, τόσο στους πολίτες της πρωτεύουσας, όσο και όλης της επικράτειας.

Κάλεσαν και παρότρυναν τους πολίτες να απευθύνονται με εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε αυτό και να απολαμβάνουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Οι τρεις βουλευτές έδωσαν συγχαρητήρια σε ιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν. Δεσμεύτηκαν να θέσουν υπόψη της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας τα προβλήματα του νοσοκομείου, με σκοπό την ταχύτερη επίλυσή τους.Τελευταία άρθρα