Διονύσης Πλέσσας – «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία η Γ’ Εθνική»

Για την παρουσία τους ως βοηθός διαιτητή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική μίλησε ο Διονύσης Πλέσσας, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Μπάστα πέρασαν τα απαιτητικά τεστ και πέτυχαν τον στόχο τους. Σε επόμενο φύλλο μας θα φιλοξενήσουμε και τον Γ. Μπάστα.
Ο Διονύσης Πλέσσας από τη δική του πλευρά ανέφερε ότι η παρουσία του ως βοηθός στις εθνικές κατηγορίες θα είναι μια σημαντική εμπειρία και ήταν η επιβράβευση για τα όσα δούλεψαν όλο αυτό τον καιρό.
«Νιώθω πολύ όμορφα. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Μετά από μεγάλη προσπάθεια που δίνουμε κοντά ένα χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που ήταν κοντά μας και μας πίστεψαν και ιδιαίτερα τους ανθρώπους που είχαμε μαζί μας για να περάσουμε αυτά τα τεστ».

Ιδιαίτερη μνεία ο Δ. Πλέσσας έκανε στον Αντώνη Πυλαρινό και τον Δημήτρη Κωστάκη, αφού τους βοήθησαν για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους και να ανεβούν ως βοηθοί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
«Ευχαριστώ τον Αντώνη Πυλαρινό και τον Δημήτρη Κωστάκη. Ο Αντώνης ήταν και μαζί μας και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να μας βοηθήσει με την εμπειρία του».

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Πυλαρινός μέχρι πέρσι ήταν στο πρωτάθλημα της Superleague ως βοηθός, ωστόσο μετά τις αλλαγές που έγιναν βγήκε εκτός πινάκων. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να βοηθάει τους άλλους διαιτητές του νησιού μας και πρόσφερε πολλά στους Διονύση Πλέσσα και Γιώργο Μπάστα, όπως και ο έμπειρος Δημήτρης Κωστάκης.Τελευταία άρθρα