Τσιλιβή – ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 1-0: Θέλουν δουλειά ακόμα… (φώτο)

Δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες στα 70 λεπτά που διήρκεσε το μεταξύ τους φιλικό, το Τσιλιβή επικράτησε με 1-0 του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 με σκόρερ τον Στ. Λιβέρη στο πρώτο ημίχρονο. Οι δυο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν πολύ δουλειά για να είναι έτοιμες για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ φανερώθηκε και το επιθετικό τους πρόβλημα, αφού δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις και έκαναν εύκολα το λάθος. Βέβαια έχουν ως ελαφρυντικό ότι βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας και τα πόδια είναι ακόμα βαριά για τους ποδοσφαιριστές.
Παρόλα αυτά και οι δυο ομάδες χρειάζονται ενίσχυση για να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.
Ο Πέτρος Τσούκλης στο πρώτο φιλικό που έδωσε φέτος το Τσιλιβή είδε από την πλευρά του το επιθετικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα τονίζοντας μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής: «Πιστεύω ότι αν και έχουμε ξεκινήσει εδώ και δεκαέξι μέρες ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση. Ψάχνουμε άλλους τέσσερις παίκτες. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να πάρουμε ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Με δυσκολία βάζουμε γκολ. Θα το δούμε στη πορεία. Τα παιδιά έχουν διάθεση και θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

Ο Στ. Καραμαλίκης από τη μεριά του ήταν αμίλητος κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους και είχε ομιλία στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι αποφάσεις που θα πάρει ο Ζακυνθινός τεχνικός θα σημάνουν και εξελίξεις στο ρόστερ του ΑΠΣ, ο οποίος πρέπει να ενισχυθεί και αυτός, με την διοίκηση να είναι κοντά στο να ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Αν και αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα ο Μουκουτά, είναι απίθανο να παραμείνει στους «κυανοκίτρινους».

ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 (Καραμαλίκης Στ.): Κούζας, Κοτσώνης, Τσίνα, Πεταλωτής, Ντάσης, Σούρμπης, Μαρίνος Σπ., Γιόχαν, Γιοχάνες, Ζυγκερίδης, Σεργκέϊ

Έπαιξαν και οι: Κολεύρης, Φαραός, Μαρίνος, Τελ Έμ και Μουκουτά

ΤΣΙΛΙΒΗ (Τσούκλης Π.): Τριαντάφυλλος, Μούστα, Γεωργίου, Μπατσής, Αρετόγλου, Τσελάϊ, Παναγιωτίδης, Λιβέρης, Νταφέ Ε., Μπουαζάζ, Λούκας

Επαιξαν και οι : Χαρακτινός, Παπαδόπουλος, Ελέζι, Φαρίντ, Μπαργιαμλάρι, και Γεωργίου Κ.Τελευταία άρθρα