Σχολικό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο νησί μας | 6 – 8/ 9 στην πλ. Αγίου Μάρκου

•Το α’ εξάμηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και οικογένειες!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά και προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το σχολικό bazaar που διοργανώνει στην πλατεία Αγίου Μάρκου από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου έως και το Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας από τις 18:00-23:00. Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του οργανισμού στην Κυλλήνη και τη Βροχίτσα Ηλείας.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
Στα bazaars μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά!
Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2019 στήριξε 60.788 παιδιά και τις οικογένειές που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου.
Μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού και στο διαδίκτυο: (https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/) ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760. Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Πύργος, Αγ. Χαραλάμπους 32, 2621081040.