Σπουδαίο θέαμα στο Casa Playa – Εντυπωσιακές φάσεις στο Beach Tennis Tournament

Ωραίο θέαμα και μοναδικά φωτογραφικά στιγμιότυπα μας προσέφερε και φέτος το Beach Tennis Tournament που διοργανώνεται χθες και σήμερα στο Casa Playa στο Βασιλικό. Οι αγώνες ξεκίνησαν με την παιδική κατηγορία, ενώ έγιναν και αγώνες για την μικτή κατηγορία ανδρών- γυναικών και την κατηγορία γυναικών και ανδρών ξεχωριστά.
Οι διοργανώτριες Βαρβάρα και Δημήτρα Παλαιοθοδώρου και Διονυσία Πυριόχου δούλεψαν σκληρά για να είναι όλα έτοιμα για τους αγώνες.
Η Βαρβάρα Παλαιοθοδώρου σχολίασε και την βοήθεια των χορηγών αλλά και της τοπικής κοινωνίας στην φετινή προσπάθεια που γίνεται.
«Όλη τοπική κοινωνία μας βοήθησε να διοργανώσουμε το Beach Tennis Tournament. Οι χορηγοί ήταν πάρα πολλοί και μας βοήθησαν γιατί αγαπάνε πολύ το άθλημα και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε. Φέτος είχαμε και παιδικό τμήμα. Αθλητές του τένις που παίζουν στο ΖΑΟΑ μας στήριξαν και φέτος. Παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα εκτός Ζακύνθου ήρθαν και έπαιξαν όπως και αθλητές από την Ιταλία».

Μεγάλη ήταν η συνεισφορά και του χώρου από το Casa Playa. H Βαρβάρα Παλαιοθοδώρου αναφέρθηκε στα δυο γήπεδα που δημιουργήθηκαν και διατέθηκαν, ευχαριστώντας το Casa Playa που είναι αρωγός για μια ωραία αθλητική διοργάνωση.
« Η βοήθεια του Casa Playa είναι ανεκτίμητη. Και φέτος έφτιαξαν ένα ωραίο χώρο για να μπορέσουν να μπουν οι χορηγοί μας, να στηθούν τα γήπεδα με ευκολία αλλά και να μας διευκολύνουν στο έργο τους. Μας παρέχουν τα πάντα και τους ευχαριστούμε».


Τι χρειάζεται για να παίξεις beach tennis

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζονται πολλά προσόντα για να παίξει κάποιος beach tennis. Ουσιαστικά είναι η αγάπη του για την αντισφαίριση αυτή που υπερισχύει, αφού αρκετοί ήταν αθλητές που συμμετείχαν, ενώ και παιδιά που απλά ξέρουν να παίζουν καλά με την ξυλορακέτα δοκίμασαν τις δυνατότητες τους και πολλές φορές εντυπωσίασαν το κοινό.
Η Διονυσία Πυριόχου που είναι μια εκ των διοργανωτών του Beach Tennis Tournament, αναφέρθηκε για το τι χρειάζεται για να συμμετάσχει κάποιος στους αγώνες και να δείξει την αξία του.
«Χρειάζεται η αντοχή και η τεχνική του τένις γιατί δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε. Χρειάζεται καλό σερβίς και όσα μαθαίνουμε στο τένις, στις προπονήσεις μπορούν να βοηθήσουν όσους θέλουν να συμμετάσχουν».Τελευταία άρθρα