Φωτοστιγμές | Βιβλιοπαρουσίαση «Το μυστικό της κομμένης φωτογραφίας» Ρ. Ραψομανίκη

Τεράστια η προσέλευση εχθές, το βράδυ της Πέμπτης, στην παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Ραψομανίκη «Το μυστικό της κομμένης φωτογραφίας» στη «Λέσχη ο Ζάκυνθος». Μικροί και μεγάλοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και παρακολούθησαν με προσήλωση την εξαιρετικά προσεγμένη από κάθε άποψη αυτή βιβλιοπαρουσίαση.

Ένα μαγευτικό λογοτεχνικό ταξίδι λοιπόν για τους παρευρισκόμενους με «όχημα» καθηλωτικές ομιλίες, υπέροχες μελωδίες από τη «Ζακυνθινή Μαντολινάτα 1958» αλλά φυσικά και αποσπάσματα από το τρίτο αυτό εξαιρετικό βιβλίο της κας. Ραψομανίκη τα οποία ανέγνωσε η ίδια. Κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος…

Την εκδήλωση που έγινε με την υποστήριξη της «Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού Αθήνας-Διονύσιος Ρώμας» και του «Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ζακύνθου» χαιρέτισαν ο πρόεδρος του ΔΣ της Λέσχης ο Ζάκυνθος κ. Γ. Αγαλιανός, ο Πρόεδρος της Ζακυνθινής Εστίας κ.Γ. Καρακασίδης καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Α. Καμινάρης. Ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Δ. Ακτύπης που βρέθηκε στη Λέσχη για να παρακολουθήσει τη βιβλιοπαρουσίαση επίσης παρέδωσε ολιγόλεπτη ομιλία! Την παρουσίαση συντόνισε ο κ. Ντ. Μαλαπέτσας ενώ επίσημοι ομιλητές ήταν οι Αγγελική Μαρούδα (γιατρός), Αντώνης Γούλιαρης (γιατρός-ποιητής) και Στέλιος Βασιλάτος (φιλόλογος).

Περισσότερα στο αναλυτικό ρεπορτάζ στο Φύλλο της Ημέρας Δευτέρας 26/8Τελευταία άρθρα