79χρονος αθλητής κολύμπησε μέχρι το Μαραθονήσι – Παράδειγμα προς μίμηση

Πολλοί ήταν οι αθλητές που ξεχώρισαν στον Κολυμβητικό Διάπλου από τον Άγιο Σώστη μέχρι το Μαραθονήσι. Όμως μια «φιγούρα» ήταν αυτή που συγκίνησε. Ο λόγος για τον 79χρονο συνταξιούχο πρώην στρατιωτικό Τόνι Τζάκερ, ο οποίος κολύμπησε όλη τη διαδρομή και τερμάτισε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Η παρουσία του στο Μαραθονήσι ήταν από τις στιγμές που μένουν μετά από τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες.
Ο προπονητής υδατοσφαίρισης και κολύμβησης Γιάννης Τσιμής σε ανάρτηση του αναφέρθηκε για τον 79χρονο αθλητή που δουλεύει στο κολυμβητήριο της Ζακυνθινής Ένωσης Υγρού Στίβου και σχολίασε την δύναμη ψυχής που έχει.

«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Ο Τόνι Τζάκερ, αθλητής ετών 79. Συνταξιούχος πρώην στρατιωτικός στις ειδικές δυνάμεις της Αγγλίας κολύμπησε από τον Άγιο Σωστή στο Μαραθονήσι με ιδιαίτερη ευκολία. Ιδιαίτερα στον τερματισμό της κούρσας είδα στα μάτια του την ικανοποίηση και την περηφάνια που άνθρωποι σε αυτή την ηλικία σου προσφέρουν απλόχερα. Κολυμπάει στο κολυμβητήριο της ΖΕΥΣ εδώ και 2,5 χρόνια τις πρωινές ώρες. Επιβλέποντας τον σε καθημερινή βάση δίνοντας του πλέον το κουράγιο και το σωστό ευ αγωνίζεσθαι. Εκείνος μας υπενθυμίζει τα οφέλη της κολύμβησης. Ένα ζωντανό παράδειγμα όλων αυτών που θέλουμε να περάσουμε στα νέα παιδιά που μας εμπιστεύονται τα πρώτα τους χρόνια για τη σωστή εκμάθηση κα τα σωστά ιδανικά στο χώρο της κολύμβησης. Και αυτή είναι η Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου. Μια αληθινή Ένωση . Μπράβο Τόνι».

Ο Τόνι Τζάκερ μαζί με τους άλλους υπέροχους μικρούς και μεγάλους αθλητές έστειλαν ένα υπέροχο μήνυμα με την συμμετοχή τους στον διάπλου Αγίου Σώστη – Μαραθονησίου.