Σήμερα στο Casa Playa – Ξεκινάει το Beach Tennis Tournament

Μεγάλος είναι και ο αριθμός των αθλητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο φετινό Beach Tennis Τοurnament που θα γίνει στο Casa Playa στο Βασιλικό, αφού ξεπερνούν τους 70. Οι κατηγορίες φέτος θα έχουν εκπλήξεις, αφού εκτός από την Μικτή Κατηγορία Ανδρών Γυναικών και τα διπλά ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες, θα υπάρχει και παιδική κατηγορία για τους πιο μικρούς αθλητές. Μάλιστα οι διοργανώτριες αποφάσισαν ότι το νικητήριο ζευγάρι της παιδικής κατηγορίας θα αγωνιστεί στο Κυρίως ταμπλό του Beach Tennis Tournament. Να πούμε ότι σήμερα οι αγώνες ξεκινούν από τις 14.00.

Η Βαρβάρα Παλαιοθοδώρου που μαζί με την αδερφή της Δήμητρα και την Διονυσία Πυριόχου είναι οι διοργανώτριες του Beach Tennis Tournament αναφέρθηκε για τους αγώνες που θα γίνουν 22-23 Αυγούστου και τόνισε ότι είναι όλα έτοιμα για να διασκεδάσει ο κόσμος και να γίνουν εξαιρετικοί αγώνες. Επίσης αναφέρθηκε και στην φιλοξενία του Casa Playa που στηρίζει τις αθλητικές διοργανώσεις.


«Είναι όλα έτοιμα. Έχουμε αρκετές συμμετοχές από μικρές και μεγάλες ηλικίες. Φέτος θα έχουμε και κατηγορία παιδικού. Τα πάντα είναι σε εξέλιξη, γιατί ξεκινάει το τουρνουά. Η προσέλευση του κόσμου είναι ικανοποιητική. Την διοργάνωση την βοήθησαν και άνθρωποι εκτός Ζακύνθου. Η φιλοξενία του Casa Playa είναι εξαιρετική και η συνεργασία μας είναι άψογη για άλλη μια χρονιά.Οι συμμετοχές είναι γύρω στα 70 άτομα, αλλά ο αριθμός μεγαλώνει και σίγουρα θα έρθουν και αύριο αθλητές για να παίξουν».

Επίσης η Βαρβάρα Παλαιοθοδώρου αναφέρθηκε στους χορηγούς που για άλλη μια χρονιά στήριξαν την διοργάνωση και την βοήθησαν σε πολλούς τομείς.

«Ευχαριστούμε τους χορηγούς και για τη φετινή χρονιά που βοήθησαν και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Είναι η πέμπτη σεζόν που πραγματοποιείται το Beach Tennis Tournament».