Μελωδικό σεργιάνι τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην πόλη!

Η χορωδία «Η Φανερωμένη» συνεχίζει να προσφέρει ξεχωριστές, μελωδικές στιγμές στους Ζακυνθινούς και τους επισκέπτες του νησιού μας, ενώ παράλληλα γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ξεκίνησε ένα μελωδικό σεργιάνι στους δρόμους της πόλης. Επρόκειτο για τη δεύτερη παρόμοια μουσική διοργάνωση της χορωδίας γι’ αυτό το καλοκαίρι. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουλίου και συμμετείχε και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μανώλιες» με το χορευτικό του συγκρότημα «Ατζάρντο». Είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους, είχαν τραγουδήσει ζακυνθινές καντάδες και είχαν παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα σε ντόπιους και επισκέπτες. Το σεργιάνι είχε ξεκινήσει αργά το απόγευμα από τους Αγίους Σαράντα και είχε καταλήξει στο θεατράκι της πλατείας Δ. Σολωμού.

Την περασμένη Τρίτη όμως, τα μέλη της χορωδίας θέλησαν να παρουσιάσουν κάτι το ξεχωριστό και έτσι, ξεκίνησαν από την πλατεία Σολωμού και έκαναν το σεργιάνι στην πόλη με το τρενάκι του κ. Νίκου Τσίπηρα, ο οποίος το διέθεσε στη χορωδία για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι περαστικοί σιγοτραγούδησαν μαζί με τα μέλη της χορωδίας και όπως ήταν αναμενόμενο, άστραψαν τα φωτογραφικά φλας! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και ευχόμαστε να ληφθούν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες και στο μέλλον.

Φωτογραφίες: Facebook – Mavra Kostakis