Συνάντηση Δ. Ακτύπη με τα μέλη της Κίνησης «Καθαρά Νερά»

Με τα μέλη της Κίνησης Πολιτών «Καθαρά Νερά στη Ζάκυνθο» συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 20 Αυγούστου, ο Βουλευτής του Νομού, Διονύσης Ακτύπης. Οι συμπολίτες μας μίλησαν στον Βουλευτή για τα φαινόμενα θαλάσσιας ρύπανσης, του κοινοποίησαν το υπόμνημα που είχαν καταθέσει στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου, ενώ επίσης του παρουσίασαν και βιντεοσκοπήσεις ρίψης λυμάτων στις ακτές του νησιού. Στο διάλογο που ακολούθησε, τα μέλη της Κίνησης του ζήτησαν να συμβάλει στην αποτελεσματική εξάλειψη των φαινομένων ρύπανσης, μέσω νόμιμων και διαφανών διαδικασιών.
Ο κ. Ακτύπης από τη μεριά του, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν τα μέλη της Κίνησης, φάνηκε ενημερωμένος και ευαισθητοποιημένος για το πρόβλημα της ρύπανσης και με σχεδιαστική ετοιμότητα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Ο Βουλευτής τους παρουσίασε το συνολικό σχεδιασμό ιεράρχησης των οξυμένων προβλημάτων στο φυσικό περιβάλλον της Ζακύνθου και του νησιού μας γενικότερα.
Τέλος, στην ανακοίνωση τους, οι συμπολίτες τον ευχαριστούν, του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και τον διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την προστασία, τη διαφύλαξη και ανάδειξη των φημισμένων ακτών και παραλιών του νησιού μας.