Δόξα Πηγαδακίων – Ιδρύει ακαδημίες κοριτσιών

Μετά την άνοδο στη Β’ Εθνική ήταν φυσικό και επόμενο η Δόξα Πηγαδακίων να προχωρήσει σε άλλη μια ιδιαίτερη κίνηση, αφού ανακοίνωσε την ίδρυση τμημάτων ακαδημίας κοριτσιών για ηλικίες Κ-12, Κ-10 και Κ-8. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου και στο Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου.
Επίσης στην ανακοίνωση του σωματείου αναφέρεται και η προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Σπύρου Μαρίνου που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Το δελτίο τύπου αναφέρει: « Το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρωτοποριακή για το νησί κίνηση, ίδρυσης αμιγώς τμημάτων ακαδημίας κοριτσιών για ηλικίες Κ-12 (2007-08), Κ-10 (2009-10), Κ-8 (2011-2012). Οι προπονήσεις θα γίνονται στα γήπεδα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα μας φέτος. (Δημοτικό Στάδιο και Γήπεδο Μαχαιράδου). Τέλος το σημαντικότερο για το τέλος, στο τεχνικό τιμ του συλλόγου που αποτελείται από τους γνωστούς προπονητές Γιάννη Βερτζάγια, Γιάννη Ψάρρη και Αλέξανδρο Τσίπηρα προστίθεται και ο γνωστός αθλητής ακόμη, αλλά απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σπύρος Μαρίνος. Ο Σπύρος έχει περάσει από πολλές ομάδες τοπικού και η γνώση του στο ποδόσφαιρο θα βοηθήσει πολύ, ειδικά στη γυναικεία ομάδα στη Β’ Εθνική, όπου αναλαμβάνει το πόστο του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Γιάννη Βερτζάγια. Σπύρο σε καλωσορίζουμε στην ομάδα».

Ξεκινάει προπονήσεις στις 27 Αυγούστου η Δόξα Πηγαδακίων

Στις 27 Αυγούστου ημέρα Τρίτη ανακοίνωσε η Δόξα Πηγαδακίων ότι θα ξεκινήσει τις προπονήσεις της για την ιστορική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μάλιστα η προετοιμασία θα έχει και διπλές προπονήσεις για τις αθλήτριες που θα δουλέψουν σκληρά για να είναι έτοιμες για μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλά δύσκολα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.