ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 – «Πρόβα τζενεράλε» με τον Πανηλειακό

Έφτασε η ώρα για το πρώτο φιλικό της φετινής χρονιάς για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961, ο οποίος στις 16.00 σήμερα θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο τον Πανηλειακό. Οι «κυανοκίτρινοι» θα μπορέσουν να αγωνιστούν και να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν για το ματς Κυπέλλου με την Δόξα Άρτας που είναι την άλλη Τετάρτη στις 28 Αυγούστου.
Μάλιστα λόγω του σημερινού αγώνα προετοιμασίας, η ομάδα προπονήθηκε στο Μαχαιράδο, αφού το Δημοτικό Στάδιο έκλεισε για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης για την αποψινή συνάντηση των δυο ομάδων. Οι παίκτες δούλεψαν στις στημένες φάσεις και την τακτική, ενώ την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα έκαναν οι Κούντικ και Κούζας αφήνοντας θετικά στοιχεία.
Τα συμπεράσματα που θα μπορέσει να βγάλει ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» Στάθης Καραμαλίκης είναι πολύτιμα, αφού θα δει που «πονάει» η ομάδα και θα κάνει κάποιες γρήγορες διορθωτικές κινήσεις μέχρι τον αγώνα Κυπέλλου με την Δόξα Άρτας. Να αναφέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει οριστεί στις 16.00 και θα γίνει προσπάθεια από τον ΑΠΣ να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής, αφού δεν θα καταφέρει ο σύλλογος να επιστρέψει εγκαίρως στο νησί μας και θα ζημιωθεί οικονομικά.Τελευταία άρθρα