Το Casa Playa υποδέχεται το Beach Tennis Tournament

Μια ξεχωριστή διοργάνωση φιλοξενεί και φέτος το Casa Playa στο Βασιλικό, αφού θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Αυγούστου το Beach Tennis Tournament. Το τουρνουά τένις στην άμμο επέλεξε για άλλη μια χρονιά μια ξεχωριστή τοποθεσία για να πραγματοποιήσει τους αγώνες, αφού το Casa Playa διαθέτει όλα τα καλοκαιρινά κομφόρ για τους επισκέπτες της διοργάνωσης αλλά και τους συμμετέχοντες.

Έχοντας δημιουργηθεί από το 2010, το Casa Playa προσφέρει υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία και διασκέδαση σε όσους το επισκεφτούν. Ευρισκόμενο στην παραλία του Βασιλικού, διαθέτει χώρο όπου το πρωί μπορεί να πιείς τον καφέ σου, ενώ διαθέτει εστιατόριο και coctail bar. Μάλιστα στον κεντρικό του χώρο γίνονται πολλές φορές πάρτι με πολύ χορό και προσελκύουν ντόπιους και τουρίστες.


Η υπέροχη θέα είναι σήμα κατατεθέν του Casa Playa

Για όσους δεν συμμετέχουν στο Beach Tennis Tournament, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το μπάνιο τους, να χαλαρώσουν στις πολυάριθμες ξαπλώστρες που υπάρχουν δίπλα στην παραλία και να απολαύσουν τις εντυπωσιακές φάσεις που θα προσφέρουν οι αθλητές.

Σε κοντινή απόσταση από τα γήπεδα είναι ο κεντρικός χώρος του Casa Playa

Ένα από τα θετικά επίσης του συγκεκριμένου χώρου είναι και η προσβασιμότητα του, αφού διαθέτει ένα πολύ μεγάλο χωμάτινο αλλά καθαρό πάρκινγκ που μπορούν όσοι θέλουν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους, ενώ διατίθεται και λεωφορείο που μπορεί να μεταφέρει όσους το επιθυμούν κοντά στην παραλία.

Όταν αρχίζει και πέφτει ο ήλιος το τοπίο είναι μαγευτικό

Δεν είναι τυχαίο που η Βαρβάρα και Δήμητρα Παλαιοθοδώρου αλλά και η Διονυσία Πυριόχου επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος διαθέτει τα πάντα ώστε να πραγματοποιηθεί μια όμορφη καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση.