Βeach Tennis Tournament – Στην τελική ευθεία

Μέχρι τις 21 Αυγούστου θα έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις συμμετοχής για το φετινό Beach Tennis Tournament που πραγματοποιείται στις 22-23 Αυγούστου στο Casa Playa στην παραλία του Βασιλικού. Η δουλειά είναι συνεχής από τους διοργανωτές για να έχουν τα πάντα έτοιμα για τους αγώνες που και φέτος αναμένεται να είναι θεαματικοί.
Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι και η ενεργή συμμετοχή του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης, ο οποίος θέλησε να στηρίξει μια μεγάλη καλοκαιρινή διοργάνωση. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο μεγάλο αθλητικό τουρνουά για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.
Οι αθλητές ήδη προετοιμάζονται για τους φετινούς αγώνες για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Φυσικά οι διοργανώτριες, Βαρβάρα και Δήμητρα Παλαιοθοδώρου και Διονυσία Πυριόχου δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι έτοιμα και τα γήπεδα των αγώνων και περιμένουν οι συμμετοχές και φέτος να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται σχεδόν κάθε χρόνο και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή για όσους παρακολουθούν αλλά και επίπονη για τους αθλητές που παίζουν μέσα στον καυτό ήλιο. Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε γήπεδα από άμμο, με φιλέ του τένις ανάμεσα τους.Τελευταία άρθρα