Μαγευτική μουσική βραδιά στο λιμάνι του Αγίου Σώστη με την Καλλιόπη Βέττα

Μία μαγευτική μουσική βραδιά απόλαυσαν χθες βράδυ Ζακυνθινοί και επισκέπτες στο γραφικό λιμάνι του Αγίου Σώστη Λιθακιάς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού θέλησε κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι να ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους με τη φωνή της Καλλιόπης Βέττα. Όπως δηλώνουν τα μέλη του Συλλόγου θέλησαν: «Σε μια δύσκολη εποχή, σε μια εποχή που οι πολιτιστικές και πνευματικές αξίες χάνουν συνεχώς έδαφος να διοργανώσουν μια γιορτή, που σκοπό είχε να αναδείξει τη συλλογική δράση, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας. Φέτος επέλεξαν να δημιουργήσουν μια μουσική σκηνή. Ξεκινώντας από τη μικρή Λιθακιά, ταξιδέψαμε και περιπλανηθήκαμε σε ένα σύμπαν γεμάτο από μουσικές μεγάλων συνθετών, για να καταλήξουμε στο τέλος στη «Ζάκυνθο που ονειρευόμαστε», στη Ζάκυνθο που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό».

Ο Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του

Η φωνή της Καλλιόπης Βέττα και οι επιλογές της στην τέχνη που υπηρετεί, ταίριαξαν απόλυτα και απογείωσαν το όνειρό μας. Φωνή αγγελική. Την ευχαριστούμε που δέχτηκε την πρόσκληση μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες της Γιώργο Τζούκα και Βαγγέλη Βέττα. Χτες ήμασταν ιδιαίτερα περήφανοι γιατί μαζί με την Καλλιόπη Βέττα έπαιξε μουσική η Μαντολινάτα Λιθακιάς με μαέστρο τον Τάκη Κοριανίτη. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας που στόλισαν τη βραδιά με χρώματα, φως, χαμόγελα και μουσικές. Παιδιά σας ευχαριστούμε που μαζί με το δάσκαλό σας διατηρείτε ζωντανή τη μουσική μας παράδοση αλλά και την ίδια μας την ελπίδα για μια καλύτερη Ζάκυνθο. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που χάρη στη στήριξη τους πραγματοποιήθηκε η φετινή μας εκδήλωση. Ευχαριστούμε τον Κώστα Γαρδέλη πρόεδρο της κοινότητας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην «Ιατρική φροντίδα Ζακύνθου» για την κάλυψη της εκδήλωσης, τους αδελφούς Γιάννη και Στέλιο Λουκίσσα, τον Διονύση Φουρνογεράκη, τον Σπύρο Μόρφη για τον ήχο και φως της εκδήλωσης. Και φυσικά τα παιδιά από την Εθελοντική μας ομάδα που εκτέλεσαν χρέη security. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που σεργιανίσατε μαζί μας «Υπό το Σεληνόφως».

Φωτογραφίες: Facebook – Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθακιάς