Αθλητικός Σύλλογος Ράγκμπι – Πραγματοποίησε το πρώτο Δ.Σ.

Την ενεργή του παρουσία στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας συνεχίζει ο Αθλητικός Σύλλογος Ράγκμπι Ζακύνθου, ο οποίος πραγματοποίησε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του. Σε αυτό τέθηκαν οι στόχοι της νέας χρονιάς αλλά και η προσπάθεια στελέχωσης της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας που υπάρχει και κάνει βήματα προς τα μπροστά καθημερινά.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ράγκμπι Ζακύνθου είχε συμμετάσχει και σε αθλητικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός πριν από λίγες ημέρες και είχε κερδίσει σημαντικές εμπειρίες.
Στην λιτή ανακοίνωση του το σωματείο αναφέρει τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε το πρώτο συμβούλιο της ομάδας που έθεσε τους νέους στόχους για την νέα χρονιά. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το εστιατόριο GRANADA για την στήριξη του».
Ακόμα και το καλοκαίρι ο Αθλητικός Σύλλογος Ράγκμπι Ζακύνθου δεν σταμάτησε τις κοπιαστικές του προπονήσεις, πηγαίνοντας στην παραλία του Βασιλικού στο Casa Playa και προσελκύοντας νέους αθλητές για να δυναμώσει τα αγωνιστικά του τμήματα.
Επίσης στις φιλοδοξίες του σωματείου είναι να καταφέρει κάποια στιγμή να έχει και ακαδημίες, ώστε να μπορέσει να έχει και μέλλον, ενώ παλεύει όπως και τα υπόλοιπα σωματεία ράγκμπι να συμμετάσχει σε πρωτάθλημα και να μπορέσει να καλύψει με αγωνιστικές υποχρεώσεις τη χρονιά.