ΖΕΥΣ – Προπονητής κολύμβησης ο Κ. Σιούτας

Ενισχύεται για την νέα αγωνιστική χρονιά η Ζακυνθινή Ένωση Υγρού Στίβου καθώς συμφώνησε με τον προπονητή του Αθλητικού Σωματείου Αρετής Λαμίας Κωνσταντίνο Σιούτα. Ο νεαρός κόουτς αναλαμβάνει το τμήμα κολύμβησης, καθώς από τον Νοέμβρη και μετά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο Κώστας Μαρκόζης.

Ο ταλαντούχος προπονητής ήταν για αρκετά χρόνια στην Αρετή Λαμίας και βοήθησε την ομάδα να φτάσει σε μεγάλες διακρίσεις και να είναι μια από τις καλύτερες της Περιφέρειας της. Μάλιστα οι αθλητές του σωματείου είχαν διακριθεί στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης, με τον Κωνσταντίνο Σιούτα να δουλεύει συστηματικά και σωστά θέλοντας να βοηθήσει όλα τα νέα παιδιά να διαπρέψουν και να έχουν σημαντικές επιτυχίες στους αγώνες που θα δώσουν.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ζακυνθινής Ένωσης Υγρού Στίβου Γ. Μάργαρης αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Κωνσταντίνου Σιούτα, η οποία επισημοποιήθηκε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Μάργαρης ανέφερε ότι ο νέος προπονητής μπορεί να βοηθήσει το σωματείο να κάνει το βήμα παραπάνω.

«Ενόψει της νέας χρονιάς και μετά από την βελτίωση της πισίνας, οργανώνουμε καλύτερο το κολυμβητικό μας τμήμα και εντάσσουμε στο τμήμα των προπονητών τον Κώστα Σιούτη που είναι ένας έμπειρος προπονητής. Έκανε μια αξιόλογη πορεία στην Αρετή Λαμίας και εντάσσεται στο δυναμικό της ΖΕΥΣ με σκοπό να δυναμώσουμε όλα τα κολυμβητικά τμήματα και έχοντας στόχο να είναι ο σύλλογος ένας από τους πιο δυνατούς της Περιφέρειας».