Στην Α’ Κατηγορία θα παίζει ο ΑΟΚ – Κοντά σε συμφωνία με Α. Γκούσκο

Στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου αναμένεται να αγωνίζεται για τη νέα χρονιά ο ΑΟ Κατασταρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα βρήκε τις απαιτούμενες δυνάμεις για να παραμείνει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και να μην πέσει στο Β’ Τοπικό. Επίσης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ανδρέα Γκούσκο με άμεσο συνεργάτη τον Γιάννη Ψάρρη για την θέση του προπονητή της ομάδας και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Αν και ο Ζακυνθινός τεχνικός θα ασχολείται ενεργά και με την γυναικεία ομάδα της Δόξας Πηγαδακίων που θα παίζει στη Β’ Εθνική, φαίνεται να έχει βρει την «χρυσή τομή» με το Καταστάρι για να συνεργαστεί και να το βοηθήσει την νέα αγωνιστική περίοδο.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, με την διοίκηση του ΑΟΚ να θέλει να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στην Α’ Κατηγορία και να δείξει ότι παρά τον υποχρεωτικό υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά σε μια μεταβατική περίοδο.
Επίσης η διοίκηση περιμένει και τις δεσμεύσεις του κ. Ποταμίτη σχετικά με το γήπεδο στο Καταστάρι, το οποίο θα δώσει πνοή στο σωματείο ενόψει της νέας χρονιάς και θα το βοηθήσει να έχει την δική του έδρα και να μην περιφέρεται από το ένα γήπεδο στο άλλο.