Διαρρήκτες «χτύπησαν» σε σπίτια στα Πηγαδάκια| Άρπαξαν ένα δίκυκλο, 200 ευρώ και κινητά τηλέφωνα

Συνεχίζονται τα κρούσματα κλοπών στο νησί μας! Αυτή τη φορά οι δράστες έβαλαν στο μάτι δύο σπίτια στο χωριό των Πηγαδακίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτα «άνοιξαν» ένα σπίτι τα ξημερώματα της Παρασκευής, σπάζοντας την κλειδαριά και το τζάμι της πόρτας και άρπαξαν δυο κινητά τηλέφωνα και 200 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, οι δράστες έδρασαν πολύ γρήγορα, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί, αφού κυριολεκτικά άρπαξαν ότι βρήκαν μπροστά τους.
Οι ίδιοι δράστες, σύμφωνα με αναφορές των κατοίκων της περιοχής, επιχείρησαν να ανοίξουν άλλο ένα σπίτι, δεν κατάφεραν να μπουν μέσα και έκλεψαν από την αυλή ένα δίκυκλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να διαρρήξουν και άλλα σπίτια στα Πηγαδάκια, ωστόσο τράπηκαν σε φυγή από τα σκυλιά των κατοίκων του χωριού που φυλούσαν τις περιούσιες τους.
Οι κάτοικοι ανησυχούν και όπως μας μεταφέρουν κάνουν ότι μπορούν για να προστατεύσουν τις οικίες τους. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι ενώ η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής και τα ξημερώματα του Σαββάτου παρατηρήθηκε από τους κατοίκους περίεργη κινητικότητα στην περιοχή.
Η Αστυνομική Διεύθυνση διερευνά την υπόθεση και βρίσκεται στα ίχνη της σπείρας.