Χ. Ραυτόπουλος – Γραμματέας ΕΠΣ Ζακύνθου – «Θα βελτιώσουμε το νέο πρωτάθλημα»

Πολλά είναι τα ερωτήματα από τις ομάδες της Α’ και της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου σχετικά με το πώς θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη έχουν κάνει και σχετικές ερωτήσεις προς την Ένωση χωρίς να έχουν πάρει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.
Για αυτό το θέμα όμως μίλησε στην «Ημέρα» ο Γραμματέας της ΕΠΣ Χαράλαμπος Ραυτόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει συνάντηση με όλες τις ομάδες σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα συζητηθεί το πώς θα λειτουργήσει το νέο πρωτάθλημα.
Ο ίδιος επισήμανε τα εξής: «Θα υπάρξει συνάντηση με τις ομάδες εντός ολίγων ημερών και από εκεί θα συζητηθεί το πλαίσιο του πρωταθλήματος, το πώς θα διεξαχθεί. Οι ημερομηνίες, μικροί, όλα. Θα τεθούν επί τάπητος. Θα υπάρχει μια βελτίωση στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Πέρσι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας διεξήχθη με τον πρώτο γύρο κανονικά, ενώ στον δεύτερο γύρο έγιναν όμιλοι πλέι οφ και πλέι άουτ, όπου κρίθηκε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν.
Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις, με τους συλλόγους να περιμένουν με αγωνία τι θα γίνει.