Ξανά στη Superleague – Συνεχίζει δυναμικά ο διαιτητής Κ. Ψάρρης

Σταθερή θα είναι η παρουσία της Ζακυνθινής διαιτησίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στις Εθνικές Κατηγορίες, αφού ανακοινώθηκαν οι πίνακες για τα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς. Ο Κώστας Ψάρρης διατηρείται στο πρωτάθλημα της Superleague ως βοηθός διαιτητή και πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία για τον ίδιο, ο οποίος και πέρσι απέδειξε το ταλέντο του και κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας. Επίσης ο Άγγελος Αδαμόπουλος διατηρήθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζοντας την πολυετή παρουσία του στον χώρο της διαιτησίας. Ο έμπειρος ρέφερι απέδειξε ότι αξίζει να αγωνίζεται σε Εθνικές Κατηγορίες.
Φυσικά υπάρχει και ο Αντώνης Πυλαρινός από το νησί μας, όπου πέρσι είχε αδικηθεί, αφού «καρατομήθηκε» από το πρωτάθλημα της Superleague με δικαιολογία την ηλικία του. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν το έχει βάλει κάτω και συνεχίζει τις σκληρές προπονήσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Στόχος του είναι να μπορέσει στο μέλλον να ξανακληθεί σε κάποιο πρωτάθλημα.

Βέβαια όσον αφορά τον Κώστα Ψάρρη, πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο της Ζακύνθινης διαιτησίας και αποτελεί ένα παιδί που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο νησί μας και από τις ομάδες αλλά και από τους παράγοντες. Η άνοδος του στο πρωτάθλημα της Superleague ήταν θέμα χρόνου, με τον νεαρό βοηθό να επικεντρώνεται στην σκληρή προπόνηση που κάνει κάθε μέρα στο Δημοτικό Στάδιο για να είναι έτοιμος για την νέα χρονιά. Ο ίδιος δείχνει προετοιμασμένος για να λάμψει και πάλι στην ιδιαίτερα απαιτητική Superleague.