Στέλιος Γούναρης – «Το καλοκαίρι είναι μεγάλο για τη Ζάκυνθο»

«Τα πράγματα είναι δύσκολα». Αυτό ακούγεται από τα χείλη των ανθρώπων του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 σχετικά με την άνοδο ή όχι της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Τα εμπόδια που έχουν συναντήσει οι «κυανοκίτρινοι» είναι μεγάλα, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο για να μπορέσουν να κερδίσουν τον προβιβασμό τους και να μην μείνουν στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μας με τον ισχυρό άνδρα του ΑΠΣ Στέλιο Γούναρη, αυτά που δήλωσε ήταν λίγα αλλά σημαντικά για το πώς προχωράνε τα πράγματα μέχρι τώρα.
«Το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Περιμένουμε αυτό που δικαιούται και η ΕΠΣ και η ομάδα μας. Θα δούμε τι θα γίνει. Αρχές Αυγούστου πιστεύουμε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο».
Ο κ. Γούναρης είχε τονίσει και πρόσφατα στην Γενική Συνέλευση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ότι γίνεται ένας μεγάλος αγώνας για να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Παρόλα αυτά, όλα είναι ακόμα στον «αέρα» και όλοι περιμένουν τις κινήσεις και του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της ΕΠΟ που στην Γενική Συνέλευση που είχε πραγματοποιήσει, ξεκαθάρισε ότι μπορεί να γίνουν αλλαγές στο πόσες ομάδες θα αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλοι ελπίζουν σε άνοδο της Ζακύνθου στη Γ’ Εθνική

Μέχρι το τέλος θα παλέψει η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος για να καταφέρει να παίξει στη Γ’ Εθνική και να μην μείνει άλλη μια χρονιά στην Α’ Κατηγορία του νησιού μας. Σε αυτήν την προσπάθεια συνεισφέρει και η ΕΠΣ Ζακύνθου που βλέπει με θετικό μάτι την παρουσία δυο Ζακυνθινών ομάδων στις Εθνικές Κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο αναμένεται και τα τοπικά πρωταθλήματα να έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού δεν θα υπάρχει κάποιο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
Η Ζάκυνθος περιμένει και προσπαθεί για το καλύτερο, θέλοντας να αλλάξει ρότα και να επιστρέψει για πολλά χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες, όπου ανήκει και να ξεχάσει τα «μαύρα» χρόνια που ήταν στα Τοπικά Πρωταθλήματα και πάλευε για την επιβίωση της.