Δήμος Λευκάδας | Προσπάθειες επίσπευσης δημοπράτησης της Μονάδας Απορριμάτων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 16 Ιουλίου, με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ για το θέμα των απορριμμάτων ύστερα από πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής.
Συνάντηση για την επίσπευση δημοπράτησης της Μονάδας Απορριμάτων & Κομποστοποίησης
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος και νυν Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας κ. Ευστάθιος Βλάχος. Εκλήθησαν επίσης και παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός και ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Λύγδας. Από την πλευρά της ΥΜΕΠΕΡΑΑ παρόντες ήταν ο Υποδιευθυντής του Τομέα Περιβάλλοντος κ. Νίκος Mαμαλούγκας και το στέλεχος της Υπηρεσίας κ. Βασίλης Στοϊλόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να επισπευστεί, από την πλευρά του ΥΜΕΠΕΡΑΑ, η προέγκριση των τευχών δημοπράτησης της Μονάδας Προεπεξεργασίας Απορριμμάτων & Κομποστοποίησης (ΜΟΠΑΚ), ώστε το έργο να δημοπρατηθεί άμεσα.

Τα στελέχη του ΥΜΕΠΕΡΑΑ δεσμεύτηκαν ότι τις επόμενες μέρες θα δοθεί η προέγκριση. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την καθημερινή προσπάθεια, ώστε μέχρι τη λήξη τη θητείας της να έχει να προωθηθεί στην πράξη η οριστική λύση του προβλήματος των απορριμμάτων.

Φωτο: lefkadatoday