Κέρκυρα | Ημερίδα για Σχέδιο Προσαρμογής στη Κλιματική Αλλαγή για το Ιόνιο

Ενημερωτική Ημερίδα για το Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) για τα Ιόνια Νησιά θα προαγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουλίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας.

Στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει από 21/06/2019 για την κατάρτιση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) για τα Ιόνια Νησιά, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα σχετικά με το κείμενο του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) Ιονίων Νήσων το οποίο βρίσκεται σε φάση εκπόνησης από ανάδοχο-μελετητή. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/07/2019 και ώρα 9:30π.μ. στην αίθουσα «Σπύρος Δένδιας» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Ατζέντα Ημερίδας:
09:30 – 10:00 : Προσέλευση
10:00 – 10:30 : Χαιρετισμοί
10:30 – 11:30 : Παρουσίαση της Μελέτης ΠεΣΠΚΑ από τον ανάδοχο
11:30 – 13:00 : Τοποθετήσεις – Συζήτηση

Υπενθυμίζεται ότι το προσχέδιο της Μελέτης βρίσκεται ήδη αναρτημένο:

–Στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ ΠΙΝ: www.pepionia.gr
–Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων: www.pin.gov.gr

Η Ημερίδα είναι ανοικτή στους φορείς και το ευρύ κοινό προκειμένου να διατυπωθούν προτάσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της Περιφέρειας για την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή.
Οι τελικές προτάσεις των φορέων και πολιτών θα πρέπει να κατατεθούν και εγγράφως μέχρι τη Δευτέρα 22/07/2019 στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ ΠΙΝ (Κτίρια Μαρκεζίνη, Ισόγειο, Αλυκές Ποταμού 491 00, Κέρκυρα) και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: [email protected] και [email protected]