Στην Θύελλα Αμπελοκήπων ο Αλ. Αντίοχος – Συμφωνία με Γιάννη και Αλέξη Κομιώτη

Δυναμικά ξεκινάει η χρονιά για την Θύελλα Αμπελοκήπων που θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Ο σύλλογος που φέτος επιστρέφει στη δράση μετά από πάρα πολλά χρόνια, θα έχει νέο προπονητή τον Αλέκο Αντίοχο, ο οποίος τις δυο προηγούμενες σεζόν ήταν στην Φλόγα Κυψέλης. Επίσης η ιστορική ομάδα του Ρόϊδου θα έχει στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου τους πολύπειρους Γιάννη και Αλέξη Κομιώτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα και άλλες μεταγραφές. Να πούμε ότι ο Γιάννης Κομιώτης πέρσι αγωνίστηκε στον Ελατιακό, τον οποίο και βοήθησε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Από την μεριά του ο Αλέξης Κομιώτης ήταν την χρονιά που μας πέρασε στο δυναμικό του Άγιου Λέοντα.

Η Θύελλα Αμπελοκήπων στέλνει ηχηρό μήνυμα προς τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου στη Β’ Κατηγορία, αφού παρουσιάζεται έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο και την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία.
Πρόεδρος της φιλόδοξης διοίκησης είναι ο Ι. Μόρφης με αντιπρόεδρο τον Δ. Λιβέρη, ενώ υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα στηρίξουν έμπρακτα την φετινή προσπάθεια της ομάδας.
Να πούμε ότι η Θύελλα Αμπελοκήπων ήταν πρωταθλήτρια της Α’ Κατηγορίας για τις σεζόν 2012-13 και 2013-14, ενώ τις ίδιες χρονιές κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Στόχος της είναι να δημιουργηθεί και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νησί μας και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.