Σύλλογος Απανταχού Αποδήμων Ζακυνθίων | Ξεκίνησε το καλοκαιρινό πρόγραμμά του

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Συλλόγου Απανταχού Αποδήμων Ζακυνθίων «Ανδρέας Κάλβος» άνοιξε στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στο Βουγιάτο όπου τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια, επισημότητα και κατάνυξη Αρτοκλασία «Υπέρ Υγείας των Απανταχού Αποδήμων Ζακυνθίων». Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος και τέλεσε στο μεγαλύτερο μέρος της, ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλας Μποζίκης από την Αυστραλία. Συλλειτούργησαν ο Ανδρόνικος Αγαλιανός και ο Διονύσιος Μαρίνος που είναι εφημέριος στο εκκλησάκι και έκανε και όλη την προετοιμασία της τελετής.

Η χορωδία ήταν υπέροχη και μεταξύ των χορωδών όπως συμβαίνει παντού και πάντα υπήρχαν ανάμεσά τους και δύο απόδημοι: ο Δημήτρης Μάργαρης και ο Λάμπρος Σούρμπης.
Ο Μητροπολίτης, όταν παρέδωσε τον Ευλογημένο Άρτο στην Πρόεδρο των Αποδήμων, Στέλλα Κωστή, ευχήθηκε καλή υγεία σε όλους τους Απόδημους και καλή δύναμη στους ανθρώπους του Συλλόγου για να συνεχίσουν το έργο τους.
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Συλλόγου θα συνεχιστεί κανονικά και μπορείτε να το βρείτε για να ενημερωθείτε αναλυτικά στο Facebooκ: ZakynthinoiTouKosmou, στο δήμο Ζακυνθίων στην πλατεία Σολωμού, στο κατάστημα της Έφης Βλαχιώτη Αλεξάνδρου Ρώμα 73, στην ταβέρνα «Μέσαθες» του Πάτρα δίπλα από τον ΟΤΕ, στο εμπορικό κέντρο «Τσουκαλά» δίπλα από το πολιτιστικό κέντρο Σαρακινάδου, στον «Κόκκινο Βράχο», στον «Φοίνικα», στον κινηματογράφο «Φώσκολος» και στα τηλέφωνα (Κοτσώνη: 6933 3288 49 και Στ. Κωστή: 694 597 7610).