Η επιλογή Λ. Αυγενάκη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού – Ίσως φέρει εξελίξεις στη Γ’ Εθνική

Θετικά φαίνεται να είναι τα νέα όσον αφορά την αναδιάρθρωση στη Γ’ Εθνική και την αύξηση της σε δέκα ομίλους που θα ωφελήσει και τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961. Η τοποθέτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στην θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες μια καλή εξέλιξη όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα και αυτό γιατί οι Ενώσεις της Κρήτης από όπου είναι Βουλευτής (στο Ηράκλειο συγκεκριμένα) ο Νέος Υφυπουργός πιέζουν προκειμένου να αυξηθούν οι όμιλοι στη Γ’ Εθνική.
Βέβαια τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με τις Εθνικές Κατηγορίες και την αναδιάρθρωση τους.
Επίσης τα θετικά μηνύματα που έχει πάρει και η δική μας Ένωση, της Αχαϊας αλλά και οι ΕΠΣ της Κρήτης και άλλων νομών έχουν δώσει μεγάλες ελπίδες στη Ζάκυνθο που ελπίζει άμεσα να ακούσει ευχάριστα νέα για το θέμα αυτό.
Η ΕΠΣ Ζακύνθου παρακολουθεί διακριτικά το συγκεκριμένο ζήτημα και περιμένει να δει αν άμεσα γίνουν οι κινήσεις που χρειάζεται για να αλλάξει το τοπίο στη Γ’ Εθνική.
Θυμίζουμε ότι στη Γ’ Εθνική ήδη έχουν αποχωρήσει αρκετές ομάδες, όπως το Καταστάρι που δεν ξέρει καν αν θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία του νησιού μας, αλλά και οι γειτονικοί Πρόννοι της Κεφαλονιάς.
Οπότε αναζητείται μια λύση πιο συμφέρουσα για τα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία ελπίζουν πως ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού θα καταφέρει να βρει τη «χρυσή τομή» για να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική και οικονομικά πιο προσιτή η Γ’ Εθνική.

Πηγή φώτο: ΑΠΕ