Στ. Κοντονής: «Ανασυντασσόμαστε και προχωράμε»

Στην ανασύνταξή του προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές, με τον πρώην Βουλευτή και πρώην υπουργό Σταύρο Κοντονή να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για την επόμενη μέρα. Ο κ. Κοντονής δήλωσε ότι η προοδευτική παράταξη είναι ισχυρή και παραμένει η ελπίδα του λαού, του κόσμου της εργασίας και του πολιτισμού που της έδωσαν την εντολή ώστε από σήμερα κιόλας να ανασυνταχτεί και να προχωρήσει με μεγαλύτερη σιγουριά και αποφασιστικότητα.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Κοντονής αναφέρει: «Ευχαριστώ όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη επιλογή τους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο μας στη Ζάκυνθο στις εθνικές εκλογές. Είμαι συγκινημένος για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων των μελών της προοδευτικής συμμαχίας που στάθηκαν δίπλα μας αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία χρόνια. Αυτή η εμπιστοσύνη προσδιορίζει και το πλαίσιο των καθηκόντων μας να συνδιαμορφώσουμε με όλους αυτούς τους πολίτες την πολιτική πρόταση και το πολιτικό σχέδιο διακυβέρνησης του τόπου από την Αριστερά και τις προοδευτικές δυνάμεις. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο, αλλά η προοδευτική παράταξη είναι ισχυρή και παραμένει η ελπίδα του λαού, του κόσμου της εργασίας και του πολιτισμού που της έδωσαν την εντολή ώστε από σήμερα κιόλας να ανασυνταχτεί και να προχωρήσει με μεγαλύτερη σιγουριά και αποφασιστικότητα».
Να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντονής παρά τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να συγκεντρώσει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση 4.128 σταυρούς.

φωτο:The-TOC