ΑΟ Κατασταρίου – Πιθανότητα να παίξει και Β’ Κατηγορία

«Θολό» είναι το τοπίο για τον ΑΟ Κατασταρίου, ο οποίος μετά την μη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μην αγωνιστεί ούτε στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου. Βάσει προκήρυξης, ο σύλλογος πάει αυτομάτως στην Α’ Κατηγορία, αλλά δεν είναι στη «σφαίρα της φαντασίας» το ενδεχόμενο να αρνηθεί να παίξει στο νέο πρωτάθλημα.
Τα δεδομένα έχουν ως εξής στο Καταστάρι, καθώς έχει μείνει χωρίς ρόστερ αυτή τη στιγμή, αφού όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας τους.
Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΟΚ πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή το χτίσιμο μιας νέας ομάδας που θα πρέπει να σταθεί στην Α’ Κατηγορία και να φανεί ανταγωνιστική. Το αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχουν ακαδημίες από πίσω να στηρίξουν το σωματείο που θα έχει μια δύσκολη μεταβατική περίοδο.
Οπότε όλα δείχνουν Β’ Κατηγορία για το Καταστάρι, εκτός και αν βρεθούν κάποιοι πόροι ώστε η ομάδα να μπορέσει να πάρει τα πάνω της και να καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ της απόσυρσης της συμμετοχής από τη Γ’ Εθνική, που επαναλήφθηκε μετά το 2015 και την αποχώρηση του τότε εξαιρετικού στο πρωτάθλημα Ζακυνθιακού.