«Η Μονοεδρική της Ζακύνθου» κυκλοφορεί στο νησί

Η προεκλογική εφημερίδα του Τάσου Καλόφωνου που προκαλεί αίσθηση

Μία «νέα εφημερίδα» κυκλοφόρησε στη Ζάκυνθο αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας αίσθηση και συζητήσεις. Πρόκειται για την εφημερίδα με τίτλο «Η Μονοεδρική της Ζακύνθου» και χρόνο έκδοσης «Ιούλιος 2019» που είναι, όπως αναφέρει στην ταυτότητά της, «εφημερίδα, άπαξ εκδιδόμενη, δωρεάν διανεμόμενη για λόγους προεκλογικούς». Εκδότης της ο γιατρός Αναστάσιος Καλόφωνος, υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου με τη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος τελευταία ρίχνει, πράγματι, στη μάχη των εκλογών μία σειρά από εναλλακτικά επικοινωνιακά μέσα.

Η εφημερίδα είναι δωδεκασέλιδη, αποκλειστικά αφιερωμένη στην υποψηφιότητα του Τάσου Καλόφωνου, με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη, διαρθρωμένη έξυπνα σε όλες της τις σελίδες.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το πλήρες βιογραφικό του υποψηφίου με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τη ζωή του, απόψεις γνωστών Ζακυνθινών για τον ίδιο και την υποψηφιότητά του, συνεντεύξεις του στις τοπικές εφημερίδες, τους άξονες του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για τη διακυβέρνηση της χώρας και την εξειδίκευση των δεσμεύσεων για το νησί της Ζακύνθου.

Οι φιλίστορες αξίζει να αναζητήσουν την εφημερίδα για τη σελίδα με την αναλυτική παρουσίαση όλων όσων διετέλεσαν Βουλευτές Ζακύνθου τα τελευταία 154 χρόνια, από την Ένωση των Επτανήσων Ζακύνθου με την Ελλάδα μέχρι τις μέρες μας. Το άρθρο περιέχει και στατιστικά στοιχεία και φωτογραφίες όλων των εκλεγμένων στη μονοεδρική περιφέρεια Ζακύνθου κατά τα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
«Η Μονοεδρική» του Τάσου Καλόφωνου διανέμεται σε ολόκληρο το νησί, με στόχο να βρεθεί στα χέρια των Ζακυνθινών εντός της εβδομάδας.

Στόχος να φτάσει παντού: σε ορεινά και πεδινά σημεία του νησιού, σε καταστήματα και σπίτια, σε χώρους συνάθροισης και στην αγορά, στους φορείς και στους πολίτες που επισκέπτεται προεκλογικά ο Τάσος Καλόφωνος και το επιτελείο του, στα μέσα που φέρνουν στο νησί τους ετεροδημότες και τέλος στο Base, όπου την Παρασκευή το βράδυ θα ολοκληρωθεί η προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου, με μια εκδήλωση για όλους.