Ως πολίτης | Άρθρο του Διονύση Ακτύπη

Ως πολίτης, που χρόνια τώρα συμμετέχει ενεργά στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της Ζακύνθου, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τους φόβους, μα και τις ελπίδες και τις προσδοκίες των ανθρώπων, που δίνουν καθημερινά και υπό αντίξοες συνθήκες την μάχη της επιβίωσης των ανθρώπων, που με τον αγώνα τους, γράφουν την εποποιία της καθημερινότητας.

Εκφράζω και εκπροσωπώ μια γενιά ανθρώπων που, εκ πεποιθήσεως, αρνούνται να μετάσχουν σε κομματικούς στρατούς και προσωπικές ομάδες. Η πολιτική και επαγγελματική μου πορεία στο νησί το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Μετέχω, καταθέτοντας το δικό μου όραμα για ανασύνταξη, αναδιάρθρωση, ανάταξη μιας πατρίδας και ενός λαού, που έχει ανάγκη από περισσότερο φως!

Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε ασφάλεια, σταθερότητα, αποτελεσματική και συνετή διακυβέρνηση. Απαιτούμε πολιτική αλλαγή.

Η ΝΔ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει την Πατρίδα μας στην έξοδο από την κρίση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δικαιώσει τις ελπίδες όλων των Ελλήνων για ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον. Κίνητρό μου η αγάπη μου για τη Ζάκυνθο. Οδηγός μου οι προτεραιότητες του τόπου μας και των κατοίκων του. Στόχος μου να βγούμε από την αδράνεια και να αποκτήσουμε επιτέλους σύγχρονο βηματισμό. Δέσμευσή μου να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό του κάθε ζακυνθινού με ειλικρίνεια και συνέπεια.

Η λέξη «υπεύθυνα» αποτυπώνει την Ζάκυνθο που εκφράζω και θέλω. Μία περήφανη κοινωνία, με αξίες και κανόνες, όπου η διαφορετική άποψη θα γίνεται σεβαστή και ο διάλογος θα φέρνει την λύση. Ένα νησί που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, που θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες και θα δίνει ευκαιρίες στους δημιουργικούς πολίτες της.

Έφτασε η ώρα επιτέλους να εκλέξει μετά από αρκετά χρόνια βουλευτή η ΝΔ στη Ζάκυνθο.

Διονύσης Ακτύπης
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ ΖακύνθουΤελευταία άρθρα