Επίσκεψη Τάσου Καλόφωνου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου

Θερμό κλίμα, καταγραφή προβλημάτων, εξειδίκευση κυβερνητικού προγράμματος

Την Αστυνομική Διεύνθυνση Ζακύνθου επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Αναστάσιος Καλόφωνος. Τον υποδέχτηκε με θέρμη ο Αστυνομικός Διευθυντής Ταξίαρχος κ. Παναγιώτης Πετσίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις συνθήκες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση και τον ξενάγησε στα γραφεία, συστήνοντας τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα στελέχη και τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση.
Κατά την επίσκεψη του ο κ. Καλόφωνος άκουσε όλα τα θέματα που τέθηκαν από τα πλέον αρμόδια χείλη, σχετικά με την έλλειψη προσωπικού και την υποστελέχωση της Διεύθυνσης, την αύξηση των περιστατικών που καλείται να αντιμετωπίσει ειδικά κατά τους θερινούς μήνες της υψηλής τουριστικής κίνησης, την αναγκαιότητα εξασφάλισης ενός κλίματος ασφάλειας για τους κατοίκους του νησιού και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των αστυνομικών.
Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να αναλύσει στους συνομιλητές του το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την ασφάλεια, εξειδικεύοντάς το στις ανάγκες του νησιού. «Η επανίδρυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, η πρόσληψη 1500 νέων ειδικών φρουρών σε ολόκληρη τη χώρα, η κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, η ανανέωση του εξοπλισμού και η αγορά νέων περιπολικών είναι από τις κύριες δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, για την περίοδο της επερχόμενης νέας διακυβέρνησης, στον τομέα της ασφάλειας» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα ο κ. Καλόφωνος μίλησε για την ανάγκη εμπέδωσης του κλίματος ασφάλειας στους πολίτες μέσα από αυξημένες περιπολίες και για τις άοκνες προσπάθειες που ο ίδιος θα καταβάλει, ως εκλεγμένος βουλευτής, τόσο για την περαιτέρω στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, όσο και για την επανασύσταση του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά.