Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο ΚΙΝΑΛ για την «οικειοποίηση στελεχών»

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου απαντά στις καταγγελίες της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ σχετικά με την οικειοποίηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ και για το «όργιο διευκολύνσεων» που καταλόγισε στον Βουλευτή, Σταύρο Κοντονή.

Η ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ

Με λύπη και αγανάκτηση διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΝΕ Ζακύνθου του ΚΙΝΑΛ στην οποία υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετέρχεται πολιτικά ανέντιμες μεθόδους εμφανίζοντας σε διακήρυξη ονόματα στελεχών και ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ χωρίς την έγκρισή τους.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα διότι η ανακοίνωση υιοθετεί τις μεθόδους πολιτικής αγυρτείας που υποτίθεται ότι καταγγέλλει, προβάλλοντας αστήριχτους και ψευδείς ισχυρισμούς, και αποπνέει μια παρωχημένη αίσθηση κομματικής ιδιοκτησίας αντιμετωπίζοντας ως αγέλη τους δημοκρατικούς πολίτες στους οποίους απευθύνεται. Αν αυτοί γύρισαν την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ, οφείλεται στις καταστροφικές πολιτικές που ακολούθησε η ηγεσία του τα τελευταία χρόνια και τον εναγκαλισμό της με τη ΝΔ και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της.
Η ανακοίνωση αποτελεί μια προσπάθεια αμαύρωσης της προοδευτικής πολιτικής συμμαχίας που οικοδομείται καθημερινά. Επιχειρείται σε αγαστή συνεργασία με τη ΝΔ και τις ψευδολογίες της η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, που από κοινού λυσσαλέα επιδιώκουν. Αυτοί που την έγραψαν, βλέπουν το ανύπαρκτο «όργιο διευκολύνσεων» του κ. Κοντονή και κλείνουν τα μάτια στο υπαρκτό, απίστευτο όργιο υποσχέσεων και ρουσφετολογίας στο οποίο επιδίδονται με ιδιαίτερο ζήλο οι υποψήφιοι της ΝΔ.
Επί της ουσίας, ας εμφανίσουν οι εκπρόσωποι ενός παλαιολιθικού κομματικού κατεστημένου έναν (1) πολίτη από τους υπογράψαντες που θα επιβεβαιώσει τις καταγγελίες τους, αλλιώς μας δίνουν το δικαίωμα να ισχυρισθούμε βάσιμα ότι ενεργούν ως κοινοί συκοφάντες και λασπολόγοι.