Λεωφορεία και Ι.Χ. κάνουν ότι θέλουν στην πόλη – Δείτε φωτογραφίες

Δυστυχώς η κατάσταση δεν καλυτερεύει όσον αφορά το κυκλοφοριακό στο νησί μας. Συγκεκριμένα άλλα δυο περιστατικά μας δίνουν να καταλάβουμε ότι κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την πόλη και την εύρυθμη λειτουργία της.
Το ένα περιστατικό είναι στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρου Ρώμα, όπου το βράδυ λεωφορείο πέρασε και έκανε βόλτα δίπλα στα μαγαζιά, με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες να αγανακτούν με αυτό που είδαν. Ο συγκεκριμένος δρόμος δεν προβλέπεται για τόσο μεγάλα οχήματα, αλλά το συγκεκριμένο λεωφορείο δεν έδωσε σημασία σε αυτό το γεγονός. Από την άλλη, δεδομένου του ότι η Αλεξάνδρου Ρώμα δεν έχει κλείσει ακόμα επισήμως από το Δήμο για την σεζόν και οι επιχειρηματίες παρεμπόδισαν -με τα άναρχα τοποθετημένα επί της οδού τραπεζοκαθίσματα -τη διέλευση του λεωφορείου.

Φωτογραφίες από το fb της Δώρας Ταμαρέση

Το δεύτερο περιστατικό είναι με ένα Ι.Χ. που πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο. Ο οδηγός δεν έδωσε καμία σημασία ότι από τα πεζοδρόμιο περνάνε πολίτες και έκοψε ουσιαστικά τον δρόμο τους με το έτσι θέλω. Ένας αγανακτισμένος συμπολίτης μας έγραψε ένα μήνυμα πάνω στο παρμπρίζ του για την παράνομη στάθμευση του.