Τέλος από την ΑΓΕΖ ο Αντ. Ακτύπης – Επιστρέφει πρώτος τεχνικός ο Ν. Θεοδόσης

Αλλαγή προσώπου θα έχουμε στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ της ΑΓΕΖ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού ο Αντώνης Ακτύπης αποχώρησε και την θέση του θα πάρει ο Νίκος Θεοδόσης που ήταν τεχνικός πριν δυο χρόνια και είχε οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» σε άνοδο από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο έμπειρος Αντώνης Ακτύπης δεν μπόρεσε λόγω υποχρεώσεων να συνεχίσει το έργο του και έτσι αναγκάζεται να φύγει και να μείνει στον σύλλογο μόνο ως προπονητής στίβου, όπου και εκεί βοηθάει τους αθλητές να φτάσουν σε μεγάλες επιτυχίες.
Για τον Νίκο Θεοδόση, η διοίκηση ξέρει την δουλειά και την προθυμία του και θεωρεί ότι είναι ο κατάλληλος για την τεχνική ηγεσία της μεγάλης ομάδας μπάσκετ του νησιού μας. Ο νεαρός προπονητής θα πρέπει άμεσα να στελεχώσει και το ρόστερ της νέας χρονιάς, ενώ θα αναζητήσει και τους συνεργάτες που θα είναι στο πλευρό του, αφού ο Κώστας Πανάς που ήταν πέρσι στο προπονητικό επιτελείο θα δουλέψει στην Α2 Μπάσκετ και στον Ερμή Αγιάς Λάρισας.
Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία για τον νεαρό βοηθό προπονητή, που έδειξε την αξία του στο νησί μας και θα προσπαθήσει σε έναν ανταγωνιστικό σύλλογο στη Λάρισα να προσφέρει και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αμφίβολος για τη νέα χρονιά ο Κ. Ακτύπης

Όλα ανοιχτά είναι για το αν θα παίξει μπάσκετ τη νέα χρονιά ο Κώστας Ακτύπης. Ο Ζακυνθινός φόργουορντ της ΑΓΕΖ το σκέφτεται σοβαρά να μην συμμετάσχει στις δραστηριότητες της ομάδας από την νέα αγωνιστική περίοδο και αυτή θα είναι μια μεγάλη απώλεια για τον σύλλογο. Ο Νίκος Θεοδόσης είναι σίγουρο ότι θα έχει επικοινωνία μαζί του, ώστε να τον πείσει να δώσει το παρών. Ο ίδιος πάντως δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση.
Στα θετικά για την ΑΓΕΖ είναι η παρουσία από την επόμενη χρονιά του Διονύση Μάργαρη. Ο νεαρός πλέι μέικερ θα μείνει στη Ζάκυνθο και θα ενισχύσει τον σύλλογο στην Α1 ΕΣΚΑΗ και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη.