Σε Γεν. Συνέλευση οδηγείται ο ΑΟΚ | Προς αποχώρηση από την Γ’ Εθνική

Όλα δείχνουν Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ζακύνθου για τον ΑΟΚ Ζακύνθου, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Αντώνη Ποταμίτη βρίσκεται σε μεγάλο διοικητικό αδιέξοδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα θα οδηγηθεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση και εκεί κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί η αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Έμπειρος παράγοντας του συλλόγου σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα μας τόνιζε ότι «κατά 90% η ομάδα θα επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία». Η εξέλιξη αυτή φυσικά είναι δυσάρεστη για τον σύλλογο από το Καταστάρι, ο οποίος έκανε πολλά βήματα προς τα μπροστά την φετινή χρονιά, αλλά τώρα οδηγείται στο άδοξο φινάλε μιας πολύ καλής πορείας.
Από τα όσα διαρρέουν μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του Κατασταρίου λογικά την άλλη εβδομάδα θα οργανώσουν την Γενική Συνέλευση και αν δεν βρεθεί κάποιος δεν θα παίξουν στις εθνικές κατηγορίες και την φετινή χρονιά. Το οικονομικό βάρος για τον σύλλογο είναι μεγάλο και χωρίς την συνεισφορά του Αντώνη Ποταμίτη, δεν γίνεται να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική.

Η ευκαιρία για συγχώνευση που υπάρχει ακόμα

Ο Αντώνης Ποταμίτης είδε ότι για να υπάρξει μια βιώσιμη διοίκηση που θα μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ψηλά στην Γ’ Εθνική, θα έπρεπε να γίνει συγχώνευση. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του ΑΟΚ δεν κάθισαν σοβαρά στο τραπέζι και η ευκαιρία αυτή απομακρύνεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του Τσιλιβή ήταν ιδιαίτερη θερμή στο θέμα της συνένωσης, αφού συνέφερε και τα δυο σωματεία και η παρουσία σε ένα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα θα ήταν δεδομένη. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι φήμες ακούγονται και για τον σύλλογο του Πλάνου ότι θα δυσκολευτεί να παίξει στη Γ’ Εθνική, αλλά μέχρι τώρα αυτό διαψεύδεται από την διοίκηση.

Επιστρέφουμε πάντως στον ΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αφού κινδυνεύει να χάσει όλα όσα κέρδισε μέσα σε δυο χρόνια, με την άνοδο στη Γ’ Εθνική, την εξαιρετική πορεία αλλά και τους μεγάλους στόχους. Όλα αυτά ίσως αποτελέσουν μακρινή ανάμνηση, με την ομάδα να οδηγείται προς αποχώρηση από τις Εθνικές Κατηγορίες.