Λευκάδα | Ο 34χρονος που συνελήφθη είχε λεηλατήσει κι άλλη εκκλησία

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από τότε που συνελήφθη για την κλοπή σε εκκλησία στον Κάβαλο και μία ακόμη κλοπή ταμάτων από εκκλησία στο Γένι αποδείχθηκε ότι έγινε από τον ίδιο 34χρονος ημεδαπό. Το δελτίο τύπου της αστυνομίας αναφέρει:

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκάδας, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, για ακόμη μία υπόθεση διάρρηξης Ιερού Ναού στην Λευκάδα.

Ειδικότερα σε βάρος του 34χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών καθώς η δράση του εντοπίστηκε σε μια ακόμη υπόθεση διάρρηξης Ιερού Ναού στην περιοχή Γένι Λευκάδας, από τον οποίο την (11.06.2019) αφαίρεσε (50) συνολικά χρυσά τάματα και άλλα αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος είχε συλληφθεί την Κυριακή (16.06.2019), από τους αστυνομικούς για μία ακόμη αντίστοιχη υπόθεση (Σχετικό το από 18.06.2019 Δελτίο Τύπου)

Στο πλαίσιο της έρευνας που πραγματοποιήθηκε για την συγκεκριμένη υπόθεση βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μέρος των αντικειμένων που είχαν αφαιρεθεί, τα οποία και επιστράφηκαν στον Ιερό Ναό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα διαβιβασθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Πηγή: lefkadapress

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουν