Στις προεθνικές ομάδες ο Γ. Μπάστας – Σημαντική επιτυχία για τον ποδοσφαιριστή

Άλλος ένας νεαρός ταλαντούχος Ζακυνθινός ποδοσφαιριστής κλήθηκε στις τελικές επιλογές Προεθνικών Ομάδων Κ13. Αναφερόμαστε στον Γεώργιο Μπάστα, ο οποίος φέτος ήταν στις ακαδημίες του Stratos Club και στο πλαίσιο του προγράμματος «Training the Future» θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι στις 27 Ιουνίου. Να πούμε ότι κάθε αθλητής που συμμετέχει στις τελικές επιλογές πρέπει να έχει μαζί του αθλητική περιβολή και να περιλαμβάνει ποδοσφαιρικά παπούτσια και επικαλαμίδες.
Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει την αξία του και βέβαια είναι και σημαντική τιμή και για την ΕΠΣ Ζακύνθου, που βλέπει άλλο ένα ντόπιο ταλέντο να προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω.
Ο νεαρός Γιώργος Μπάστας είναι και μέλος της παιδικής ομάδας των Μικτών Ομάδων της Ένωσης και μέχρι τώρα έχει δείξει την αξία του. Για να πάει στις Προεθνικές Ομάδες, ο εν λόγω παίκτης είχε προταθεί από τους προπονητές του.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας σχολιάζοντας την κλήση του Γεώργιου Μπάστα είπε: «Έχουν καλέσει και άλλα παιδιά μέσα στην χρονιά. Είναι κάτι σημαντικό για το ποδόσφαιρο του νησιού μας».