Δείτε το μήνυμα του Τ. Καλόφωνου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

Έτοιμος να δώσει τη μάχη για τη μονoεδρική της Ζακύνθου είναι ο Τάσος Καλόφωνος ο οποίος αποστέλλει το μήνυμα του προς τους Ζακυνθινούς λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Ευχαριστεί τον Κ.Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει και δηλώνει ότι θα δώσει μία έντιμη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Ζακυνθινών.

Το ευχαριστήριο μήνυμα

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της παράταξής μας, τον Κυριάκο Μητσοτακη, για τη τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Υπόσχομαι ότι θα δώσω ολες μου τις δυνάμεις στο πλαίσιο ενος έντιμου και αξιοπρεπούς προεκλογικού αγώνα ώστε να φανώ αντάξιος τής τιμής αυτής.

Θα δώσω τή μάχη για τήν αραγή ενότητα τής παράταξής μας διατηρώντας τις ήδη άριστες σχέσεις μου με τους συνυποψήφιούς μου, αντιπαρατιθέμενος με τους υποψήφιους τών άλλων παρατάξεων στη βάση μόνο πολιτικών επιχειρημάτων.

Μέ τη στήριξη και τή βοήθεια του Ζακυνθινού λαου, είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω στήν Πρόοδο και τήν αναγέννηση του νησιού μας, για μιά καλύτερη ποιότητα ζωής για ολους μας, που θα αρχίσει απο το βράδυ τών εκλογών».