Λευκάδα| Συλλήψεις για διάρρηξη ναού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σε μια σύλληψη για διακεκριμένη κλοπή και τρεις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας την Κυριακή 16 Ιούνη και το Σάββατο 15 Ιούνη στη Λευκάδα.

Διέρρηξε τον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης

Συνελήφθη, την Κυριακή (16.06.2019) το πρωί, στην Λευκάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, 34χρονος ημεδαπός, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα ο 34χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στον Κάβαλο Λευκάδας.
Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν οκτώ (8) χρυσά τάματα και ένα δαχτυλίδι, που είχε αφαιρέσει από τον Ιερό Ναό, τα οποία
και επιστράφηκαν στον ιερέα του ναού.
Ο ημεδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Τρία διαφορετικά περιστατικά κατοχής κάνναβης

Επίσης την Κυριακή 16 Ιούνη το μεσημέρι και το Σάββατο 15 Ιούνη στη Λευκάδα, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας τρείς ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που δεν φαίνεται να συσχετίζονται.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας τρεις ημεδαποί ηλικίας 21,36 και 37 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουνΤελευταία άρθρα