81χρονη Κεφαλλονίτισσα surfer θα επιχειρήσει τον διάπλου Κυλλήνης-Σκάλας με ιστιοσανίδα

Είναι 81ετών γεμάτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή.
Η μεγαλύτερη όμως αγάπη της εδώ και 40 χρόνια είναι το windsurfing, το οποίο όπως η ίδια λέει, δεν το έχει εγκαταλείψει ποτέ.
Πρόκειται για την κ.Αναστασία Γερολυμάτου από την Κεφαλονιά, η οποία καθημερινά στην παραλία Μεγάλης Άμμου στις Μηνιές Κεφαλονιάς, εξασκείται στο αγαπημένο της σπορ. Μάλιστα σύντομα θα επιχειρήσει να κάνει τον διάπλου Κυλλήνης – Σκάλας με την ιστιοσανίδα της. (windsurf).

Αρκετά ενεργή και η ίδια στα social media, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις περιπέτειές της στη θάλασσα, όπως γράφει η ίδια.

Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή της, ανέφερε ότι πριν λίγες ημέρες απομακρύνθηκε τόσο πολύ που σχεδόν έφτασε στη Ζάκυνθο και γύρισε μετά από πολλές ώρες με την βοήθεια ενός ιστιοπλοϊκού με Γάλλους.
Οταν δεν βρίσκεται στη θάλασσα, όπως λέει και η ίδια στα video που θα δείτε, ασχολείται με την καλλιέργεια της γης, και συγκεκριμένα με δικά της αμπέλια για να έχει δικό της κρασί, έχει δένδρα διαφόρων ειδών, μαζεύει η ίδια τις ελιές της, έχει φούρνο που έχει χτίσει με τα χέρια της και εκεί φουρνίζει το δικό της ψωμί.
Τι να πει κανείς για αυτή την τόσο ζωντανή και δραστήρια γυναίκα…να τις ευχηθούμε να πετύχει το εγχείρημά της και πάντα να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπά.Τελευταία άρθρα