Οι instagrammers προβάλουν και διαφημίζουν τη Ζάκυνθο.

Μπορεί τα προβλήματα στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου να είναι πολλά για το νησί μας, αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά που θα πρέπει να γνωρίζουμε και να ευγνωμονούμε που υπάρχει. Ο λόγος για τους ταξιδιώτες του instagram που προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας. Φωτογραφίζονται στο Ναυάγιο και άλλα υπέροχα μέρη της Ζακύνθου και με τις αναρτήσεις τους διαφημίζουν στον τόπο μας.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο χρήστης του instagram tonpelomundo, ο οποίος κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Φέτος επέλεξε το «Φιόρο του Λεβάντε» και έκανε αναρτήσεις τις οποίες είδαν χιλιάδες άλλοι χρήστες που σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια τις ομορφιές του νησιού.
Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που έβγαλε.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση στο νησί μας ξεπέρασε τις 5,000 προβολές

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαδραστικότητας που υπάρχει για το νησί μας μόνο στο Instagram είναι οι χιλιάδες δημοσιεύσεις χρηστών για το πιο δημοφιλές σημείο, το Ναυάγιο αλλά κ για άλλα όπως είναι το . Πατώντας #nauagio ή #navagio ή #shιpwreck ή #zante ή #zakynthos, κ.α. θα δείτε αναρτημένες χιλιάδες φωτογραφίες του νησιού μας, τις οποίες μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης του instagram να τις δεί.