Το «Lesante Luxury Hotel & Spa» μέλος των Preferred Hotels & Resorts

Το «Lesante Luxury Hotel & Spa» στο Τσιλιβί είναι το πρώτο κατάλυμα στο Ιόνιο που γίνεται ένα από τα Preferred Hotels & Resorts. Το family friendly πολυτελές ξενοδοχείο, με 10 χρόνια λειτουργίας έχει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις και βραβεία και το μόνο βέβαιο είναι ότι προσφέρει στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης, απόλαυσης και πολυτέλειας!

To διακεκριμένο affiliation των Preferrred Hotels & Resorts με εμπειρία 50 ετών από το 1968 αποτελείται από 650 και πλέον ξενοδοχεία και resorts σε περισσότερες από 85 χώρες και είναι συνώνυμο με πολυτελή καταλύματα που παρέχουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες διαμονής.

Το family friendly πολυτελές ξενοδοχείο, με δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και πολλές διακρίσεις και βραβεία στο ενεργητικό του, όπως “Best Luxury Family Hotel in Europe” στα Luxury Awards 2018 και το οποίο προτείνεται από το Conde Nast Johanssens, βρίσκεται στο δημοφιλές Τσιλιβή δίπλα στη θάλασσα, ξεχωρίζει χάρη στην κομψή κλασσική διακόσμηση του και καταφέρνει να συνδυάσει ηρεμία, υψηλή αισθητική και παροχές 5 αστέρων.

Η φιλοσοφία του, θέτει σε πρώτο πλάνο τον εκάστοτε επισκέπτη μετουσιώνεται μέσα από μια σειρά μοναδικών παροχών: οι ευρύχωρες και φωτεινές σουίτες, το καταρτισμένο και διακριτικό προσωπικό που είναι στη διάθεση των επισκεπτών 24/7, τα εστιατόρια που σερβίρουν διαφορετικές εκδοχές της Μεσογειακής Ελληνικής και Ζακυνθινής κουζίνας, η φυσική ομορφιά που περιβάλλει το resort, οι high end εγκαταστάσεις – όπως το συνεδριακό κέντρο και το spa, η δυνατότητα για πριβέ κρουαζιέρα στις μπλε σπηλιές και της μοναδικής ομορφιάς παραλίες της Ζακύνθου – όπως το πολυφωτογραφημένο Ναυάγιο, επιβεβαιώνουν μια αξέχαστη και one of a kind διαμονή με ελληνικό χρώμα.

Τέτοιου είδους διακρίσεις και επενδύσεις είναι εξαιρετικής σημασίας για το συνολικό τουριστικό προϊόν της Ζακύνθου, καθώς αποδεικνύεται ότι υπάρχουν οι δυνατότητες και οι προοπτικές μιας διαφορετικής ανάπτυξης με ποιότητα και υψηλά στάνταρ.