Άκαρπες οι επαφές του Λ. Μαλιούφα για την αναδιάρθρωση στη Γ’ Εθνική

Στην Αθήνα βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας προκειμένου να έρθει σε νέες επαφές σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης στην Γ’ Εθνική και την πιθανή παρουσία και των δευτεραθλητών των Ενώσεων στην κατηγορία. Δυστυχώς η κακή συγκυρία δεν ωφέλησε τις επαφές του κ. Μαλιούφα, αφού στην ΕΠΟ το θέμα που «καίει» αυτές τις μέρες είναι το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.
Ο κ. Μαλιούφας μιλώντας στην «Ημέρα για το ζήτημα τόνισε αρχικά: «Γίνεται συμβούλιο στις 19 του Ιούνη. Δεν ξέρω αν θα συζητηθεί. Αν δεν συζητηθεί εκεί θα γίνει στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Είμαστε σε επαφή με τις Ενώσεις της Κρήτης και προσπαθούμε να προχωρήσουμε το θέμα. Και επίσης το επιθυμούν η Ηλεία, η Αχαϊα, η Κόρινθος και άλλες ΕΠΣ».
Σε ερώτηση για το αν μπορεί να γίνει η μεγάλη αλλαγή στην Γ’ Εθνική ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας πρόσθεσε: «Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά εμείς θα το παλέψουμε».
Οι προσπάθειες της ΕΠΣ Ζακύνθου θα συνεχιστούν με τον γραμματέα κ. Ραυτόπουλο να έχει και αυτός επαφές το τελευταίο χρονικό διάστημα για το ίδιο ζήτημα, ωστόσο και πάλι δεν υπήρξαν εξελίξεις.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 να περιμένει ώστε μήπως καταφέρει με αυτόν τον τρόπο να συμμετάσχει φέτος στις Εθνικές κατηγορίες, ειδάλλως θα προετοιμαστεί για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.