Τιμήθηκαν οι Δ. Τσαγκαρόπουλος, Αν. Στραβοπόδης και εθελοντές από το Δημοτικό Συμβούλιο

Μπορεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Δευτέρας να αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας, όμως ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, αποφάσισε να προχωρήσει στις βραβεύσεις των συμπολιτών μας που είχαν ήδη προγραμματιστεί. Να σημειωθεί ότι στην πρώτη συνεδρίαση του σώματος μετά τις εκλογές, παρών ήταν και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νικήτας Αρετάκης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε τον πιλότο Ανδρέα Στραβοπόδη και τον καταδρομέα Δημήτρη Τσαγκαρόπουλο, οι οποίοι πολέμησαν στην Κύπρο κατά την τουρκική εισβολή το 1974. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία του κ. Στραβοπόδη, που αναφέρθηκε σε όσα έγιναν τη νύχτα που απογειώθηκαν τα αεροπλάνα από την Ελλάδα, μέχρι και που έφτασαν στην Κύπρο.
Την τιμητική πλακέτα που απένειμε ο Δήμαρχος έλαβε ο γιος του Δ. Τσαγκαρόπουλου, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση για λόγους υγείας. Επίσης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, ο Δήμαρχος βράβευσε και τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου στα προγράμματα γραμματισμού των Ρομά.