Κοινωνικό Παντοπωλείο | Διανομή ρούχων σε άπορους συμπολίτες μας

Διανομή ρούχων πραγματοποίησε για άλλη μια φορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζακύνθου που άνοιξε τις πόρτες του χθες το πρωί για να υποδεχθεί όσους συμπολίτες μας είχαν ανάγκη να προμηθευτούν ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη ρουχισμού. Η συμμετοχή για άλλη μια φορά ήταν μεγάλη, αφού δεκάδες άποροι συμπολίτες μας διάλεξαν τα ρούχα πάνω στα τραπέζια που είχαν στηθεί και πήραν όσα τους ταίριαζαν.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο κάθε φορά που συγκεντρώνονται αρκετά ρούχα στις αποθήκες του προχωρά σε διανομή/ παζάρι, προσπαθώντας να βοηθήσει σε δύσκολες οικονομικά εποχές πολλές οικογένειες.
Να σημειώσουμε ότι τα ρούχα και τα υποδήματα συγκεντρώνονται από τις δωρεές συμπολιτών μας, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν από την μεριά τους και να βοηθήσουν όλους εκείνους που δεν έχουν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν καινούργια.
Ειδικά στα χωριά του νησιού μας γίνεται μια μεγάλη εθελοντική προσπάθεια από πολλούς προέδρους κοινοτήτων που συγκεντρώνουν τα ρούχα και τα δίνουν προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ και αρκετοί σύλλογοι και οργανισμοί το έχουν στηρίξει πολλές φορές με δωρεές για να μπορέσει να συνεχίσει αμέριμνα τη λειτουργία του και να προσφέρει βοήθεια σε όσους συμπολίτες μας πραγματικά το χρειάζονται.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αλλά και γενικότερα οι κοινωνικές δομές του Δήμου, θα συνεχίσουν να βοηθούν τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, ενώ εκτιμάται πάντα κάθε προσφορά από όσους μπορούν να συνδράμουν στον αγώνα αυτό για να συγκεντρωθούν υποδήματα, ρούχα αλλά και τρόφιμα.
Επίσης, οι κοινωνικές δομές ζητούν από τους άπορους συμπολίτες μας, να περάσουν το κατώφλι του και να βοηθηθούν από τις παρεχόμενες υπηρεσίες.