Ετήσιο Πικνικ στην Ακαδημία Αγίου Βασιλείου | Πανκερκυραϊκός Σύλλογος Αμερικής

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στην πόλη Garrison της Νέας Υόρκης στην οποία διαβιούν παιδιά λόγω οικογενειακών περιστάσεων.

Ο βασικός σκοπός της Ακαδημίας είναι να λειτουργεί ως τόπος στοργής, αγάπης και φροντίδας για παιδιά που βρίσκονται αντιμέτωπα με δύσκολες, ακόμα και τραγικές καταστάσεις. Ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος είναι υποστηρικτής της Ακαδημίας με ετήσιες δωρεές.

Φέτος προσφέρθηκαν στα παιδιά δωροκάρτες αξίας $40.00 για κάθε παιδί ( διαβιούν 23 παιδιά στο σύνολο) ενώ με την βοήθεια του Προέδρου της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας κ. Νικολαου Μπάρδη, ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος εξασφάλισε την χορηγία της κοινοτικής τράπεζας Ponce Bank και μοιράστηκαν στα παιδιά σακίδια πλάτης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεόδωρος Δουκάκης ευχαρίστησε τον διευθυντή της Ακαδημίας για την φιλοξενία ενώ η γραμματέας του Συλλόγου κ. Βασιλική Μπάρδη δήλωσε ότι η Ακαδημία είναι στην καρδιά μας και ερχόμαστε να στηρίξουμε και να εκφράσουμε την αγάπη μας στα παιδιά.

Τις θερμές ευχαριστίες του στέλνει ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος Αμερικής στις οικογένειες Ιωάννη Δουκάκη και Προκόπη Ζέρβα για την συνεχή προσφορά τους αλλά ιδιαίτερα για την προετοιμασία των εδεσμάτων, προσφέροντας αμέτρητα χαμόγελα στα παιδιά.