Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνάντηση Ν. Αρετάκη – Π. Κολοκοτσά | Δείτε βίντεο – Όλη η συζήτηση

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρώτη συνάντηση του απερχόμενου Δημάρχου, Παύλου Κολοκοτσά με τον νεοεκλεγέντα Νικήτα Αρετάκη, με αποτέλεσμα, ο κ. Κολοκοτσάς να αποχωρήσει από τη συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν και οι διευθυντές όλων των υπηρεσιών του δήμου, αλλά και νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι.
Αρχικά, ο κ. Κολοκοτσάς έκανε μία ενημέρωση για τα έργα στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων, για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, την αξιοποίηση του Ναυαγίου και γενικότερα, για μία σειρά ζητημάτων και προβλημάτων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Αρετάκης, ο οποίος τόνισε ότι θα τα αλλάξει όλα, με τη συνεργασία των εργαζομένων του Δήμου, ενώ ζήτησε να γίνει μία πλήρης καταγραφή των μηχανημάτων και των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου, ώστε να ξέρει όταν αναλάβει τα καθήκοντά του τι ακριβώς θα του παραδοθεί αλλά και τι παρέλαβε ο κ. Κολοκοτσάς από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Όταν όμως, ο κ. Αρετάκης, αναφέρθηκε στο έργο του ηλεκτροφωτισμού και διευκρίνισε ότι δεν θα παραλάβει και δεν θα συνεχίσει έργο της νυν δημοτικής αρχής που είναι εις βάρος των συμφερόντων του δήμου και των Ζακυνθινών, ο κ. Κολοκοτσάς απάντησε εκνευρισμένος ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εντιμότητά του και ότι δεν θα φορτωθεί άλλες αμαρτίες.