Επίσκεψη της «Austrian Airlines» στη Ζάκυνθο

Οι Αυστριακοί επισκέπτες στην πλατεία Σολωμού
11

Ενθουσιασμένοι αναχώρησαν από το νησί μας η Διευθύντρια της «Austrian Airlines» κ. Angelika Zierhat – Grubhofer, ο υπεύθυνος marketing – τύπου και επικοινωνίας του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και Ελβετίας κ. Γιάννης Ραφαλιάς, στελέχη του τμήματος πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων της αεροπορικής εταιρείας και δημοσιογράφοι επαγγελματικών τουριστικών εντύπων, οι οποίοι βρέθηκαν στη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την αεροπορική εταιρεία «Austrian Airlines» και το Γραφείο του ΕΟΤ στη Βιέννη. Έφτασαν με ειδική πτήση στις 24 Μαΐου και σκοπός αυτής της αποστολής ήταν η ενδεχόμενη επέκταση των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας προς την Ζάκυνθο, καθώς και προβολή του νησιού στην Αυστριακή αγορά.

Ενθουσιασμένη η αποστολή από την επίσκεψη στο «Ναυάγιο».

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε ελαιοτριβείο στη Λιθακιά, στο οινοποιείο «Grapsas winery» στο Λαγοπόδο, στο «Ναυάγιο» και τις γαλάζιες σπηλιές, στον Άγιο Σώστη για την χελώνα «καρέτα – καρέτα», καθώς και σε άλλα αξιοθέατα του νησιού.
Αναχώρησαν ενθουσιασμένοι, πέραν των παραπάνω αξιοθέατων και από την θερμή υποδοχή και την προσφορά δώρων σε κάθε σημείο επίσκεψης, από επιχειρήσεις και επαγγελματίες του νησιού.
Η στόχευση και ο σκοπός της δράσης αυτής, συμφωνήθηκε μεταξύ Περιφέρειας, της αεροπορικής εταιρείας και του ΕΟΤ, κατά την δεξίωση που έκανε η Π.Ι.Ν. στο κτήριο του Ο.Η.Ε. στην Βιέννη τον περασμένο Φεβρουάριο, στο πλαίσιο της εβδομάδας επτανησιακής κουζίνας και τουριστικής προβολής στο εν λόγω Οργανισμό από 11 έως 15 του μηνός.
Όλες οι μοναδικές αυτές ενέργειες και πάρα πολλές άλλες, δεν προσφέρουν μόνο στοχευμένη και αποδοτική τουριστική προβολή στα νησιά μας, αλλά επί πλέον, ανεβάζουν συνεχώς το κύρος της Π.Ι.Ν, κάτι που έχει δημιουργήσει εξαιρετικά θετικό αποτύπωμα, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.
Η Π.Ι.Ν ευχαριστεί το Τουριστικό Γραφείο «B4U Travel» και όσες άλλες επιχειρήσεις, συνέβαλαν αποτελεσματικά στην επιτυχία της αποστολής, καθώς και την Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Π.Ε. Ζακύνθου κα Γρηγορία Λούτα.

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουν